Schilderen

Schilderen kunnen we allemaal. Tenminste, dat denken we. Even naar de bouwmarkt voor wat schuurpapier, afplaktape, een paar potten (grond)verf, wat kwasten en rollers en voilà. Oude kleren aan, een paar dagen werken met de radio op de achtergrond en we kunnen er weer vijf jaar tegenaan.

Zo simpel werkt het helaas niet altijd. Goed onderhoud heeft meer tijd en voorbereiding nodig dan wat goedbedoeld advies van de bouwmarktmedewerker of wat zoekwerk op Google. Goed schilderwerk is méér dan een nieuwe laag verf of lak op de ondergrond aanbrengen.

Kennis

Kennis van constructie, de ondergrond, de te gebruiken materialen, de invloed van de elementen en de ligging ten opzichte van de zon zijn buitengewoon belangrijk, net zoals uw persoonlijke wensen dat zijn. Als deze factoren voldoende aandacht hebben gekregen, is de kans op een resultaat waar u vele jaren onbekommerd van kunt genieten vele malen groter.

Contact

Als u merkt dat de kwaliteit van uw schilderwerk terugloopt, adviseren wij u om contact met ons op te nemen. We komen dan graag kijken welke actie noodzakelijk is om uw pand weer in topconditie te brengen.

Tigro Spuit- & Schilderwerk
Marshallstraat 18e
5705 CN Helmond

0492 666 011
info@tigro.nl