Over Tigro

Tigro spuit- en schilderwerk is in 2005 opgericht. Een dozijn jaren later geldt Tigro als een begrip in Helmond en hopelijk ook wel een eindje daarbuiten.

We zijn begonnen als traditioneel schildersbedrijf. Om nóg beter aan de vraag van klanten te kunnen voldoen, verrichten we naast schilderwerk ook spuitwerk op locatie. Maar voor het afleveren van ambachtelijk, bekwaam schilderswerk slagen we natuurlijk nog steeds, als we dat tenminste van onszelf mogen zeggen, met verve(n).

 

Tigro streeft ernaar een flexibel bedrijf te zijn. Een verzoek om ’s avonds, ’s nachts of in het weekend een klus uit te voeren, zal dan ook niet gauw met ‘nee’ worden beantwoord. Onze vakmensen doen hun werk met liefde, zijn stuk voor stuk goed opgeleid en zijn zelfs op maandagochtend prettig in de omgang. Respect voor de klant, de omgeving, het milieu en gemaakte afspraken staan bij het uitvoeren van onze werkzaamheden altijd centraal.

Tigro wordt tegenwoordig gerund door Tim van Esdonk en Gerard Kerkhof. Hieronder leest u wat meer over hen.

Tim van Esdonk

Tim is meestal achter de schermen bezig om leiding te geven aan Tigro. Commerciële zaken, afspraken met klanten, het maken van planningen, voeren van de projectadministratie en het bijhouden van de financiën zijn Tims voornaamste taken. “Maar als de gelegenheid er is”, zegt Tim, “probeer ik zelf ook actief te zijn op de werkvloer. Daar ben ik immers in aanraking gekomen met het mooiste vak van de hele wereld: het schildersvak.”

Gerard Kerkhof

Gerard heeft de leiding op de werkvloer en werkt natuurlijk zelf ook mee. Hij is technisch goed onderlegd en heeft verstand van zaken. Bovendien kan Gerard putten uit een haast peilloos diepe creatieve bron: voor bijna elke probleem heeft hij wel een oplossing. Daarnaast vermoeden zijn collega’s soms dat hij over vier longen beschikt; Gerard is niet kapot te krijgen en als je tegen hem zegt dat hij de hele week tot ’s nachts moet werken, is dat geen probleem.

Tigro Spuit- & Schilderwerk
Marshallstraat 18e
5705 CN Helmond

0492 666 011
info@tigro.nl